HAMILTON UCENIO MERCEDES, TRAŽI 55 MILIONA PO SEZONI! Nemci neće ni da čuju, Britanac već zarađuje 42! FERARI SPREMAN ZA AKCIJU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HAMILTON UCENIO MERCEDES, TRAŽI 55 MILIONA PO SEZONI! Nemci neće ni da čuju, Britanac već zarađuje 42! FERARI SPREMAN ZA AKCIJU!

Šestostruki svetski šampion u Formuli 1, Britanac Luis Hamilton zatražio je povećanje godišnje plate u Mercedesu na neverovatnih 55 miliona evra i to od 2021. godine kad mu istekne važeći ugovor.

Prema pisanju italijanskog „Korijerea”, čelnici nemačke ekipe nemaju nameru da Luisu Hamiltonu ponude novi četvorogodišnji ugovor pod tim uslovima, pa je najverovatnije da će Britanac promeniti ekipu na kraju naredne godine.

Trenutna visina godišnjih primanja 35-godišnjeg Britanca iznosi oko 42 miliona evra.

U Mercedesu ovih dana raspravljaju o Luisovom ultimatumu, iako je predsednik „Dajmler Benca” Ola Kalenijus već odbio mogućnost potpisivanja novog ugovora sa Britancem za 55 miliona evra po sezoni.

U isto vreme, po kuloarima se šuška kako je Hamilton već započeo pregovore sa Ferarijem, s obzirom na to da naredne godine ističe ugovor Sebastijanu Fetelu.

Blic/Sportklub

Komentari