RED BUL SE SPREMA DA UNIŠTI MERCEDES, FERARI IM NIJE KONKURENCIJA! Hamiltone, čuvaj se Ferstapen i Perez su se baš naoštrili!

    foto: Pixabay.com
    Podeli
  • RED BUL SE SPREMA DA UNIŠTI MERCEDES, FERARI IM NIJE KONKURENCIJA! Hamiltone, čuvaj se Ferstapen i Perez su se baš naoštrili!

Prošla sezone nije loše prošla za austrijsku ekipu koja je u generalnom plasmanu zauzela drugo mesto, iza neprikosnovene ekipe Mercedesa

U putanju je Red Bul, ekipa koja se nalazi na vrhu karavana.

Prošla sezone nije loše prošla za austrijsku ekipu koja je u generalnom plasmanu zauzela drugo mesto, iza neprikosnovene ekipe Mercedesa.

Čelnici Red Bula su danas predstavili novi RB16B bolid kojim će upravljati kao i prethodnih sezona Holanđanin Maks Ferštapen i novo lice u ekipi Meksikanac Serhio Perez koji je zamenio Aleksa Albona.

Zbog jače vozačke ekipe ove sezone, u Red Bulu su i apetiti porasli jer su ove sezone najavili i napad na šampionsku titulu.

Prošle sezone austrijski tim je bio u problemu jer je usred kalendara, Honda čije motore koristi Red Bul, objavila da se povlači iz Formule 1.

Dugo se pisalo potom šta će čelnici ekipe odlučiti i ko će Red Bul snabdevati pogonskim jedinicama narednih sezona. Ali su Japanci uradili fer gest, jer su rekli da će isoštovati ugovor sa red Bulom i biti uz ekipu do 2025. godine.

Espreso

Komentari