VALENTINO ROSI IMA KORONU, MOTO GP U PROBLEMU! Osvajač devet titula propušta trku za Veliku nagradu Aragona!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VALENTINO ROSI IMA KORONU, MOTO GP U PROBLEMU! Osvajač devet titula propušta trku za Veliku nagradu Aragona!

Vozač Jamahe i osvajač devet titula Valentino Rosi pozitivan je na korona virus, preneo je novinar Sajmon Paterson. Ovo je drugi slučaj korona virusa među vozačima, a prvi u najjačoj Kraljevskoj klasi. Nijedan od ovih slučajeva za sad nije uticao na nastavak šampionata.

Italijan će zbog novonastale situacije propustiti trku za Veliku nagradu Aragona, a još uvek nema detaljnijih informacija o njegovom stanju.

- Nažalost, jutros kada sam se probudio nisam se osećao dobro. Bolele su me kosti i imao sam blagu temperaturu, odmah sam se obratio lekaru i testiran sam dva put. Brzi PCR test je pokazao da sam negativan, baš kao i test koji sam uradio u utorak. Ali, drugi test čiji sam rezultat dobio u 16 časova bio je, nažalost, pozitivan. Razočaran sam što ću propustit trku za Veliku nagradu Aragona. Voleo bih da sam optimista po tom pitanju, ali siguran sam da neću voziti. Tužan sam i ljut jer sam dao sve od sebe da poštujem protokol. Iako je moj test u utorak bio negativan, ostao sam u samoizolaciji nakon povratka iz Francuske. Tako je kako je i ne mogu da uradim ništa da promenim situaciju. Sada ću pratiti sve savete lekara i nadam se da će mi uskoro biti mnogo bolje - oglasio se Rosi porukom na Tviteru.

SD

Komentari