ALEGRI PREUZIMA JUNAJTED, SOLSKJER JE VEĆ BIVŠI! I legendarni Aleks Ferguson savetuje upravu da odmah angažuje Italijana!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ALEGRI PREUZIMA JUNAJTED, SOLSKJER JE VEĆ BIVŠI! I legendarni Aleks Ferguson savetuje upravu da odmah angažuje Italijana!

Legendarni trener Junajteda Aleks Ferguson smatra da bi Junajted već sada morao da angažuje novog menadžera.

Ferguson veruje da bi Masimilijano Alegri bio idealno rešenje za Mančester junajted. Italijan bi po Aleksovim rečima, mogao da izvuče maksimum iz ekipe, ali je najveći problem što italijanski trener neće da preuzima timove usred sezone. U slučaju da na Old Trafordu pristanu na "žrtvovanje" svih trofeja, uprava je spremna da dovede velika pojačanja u zimskom prelaznom roku, po čemu bi možda Alegri i pristao da dođe na "Teatar snova".

Istina, Solskjer ima šansu da spasi poziciju, tačnije mora u narednom derbiju da pobedi velikog rivala Liverpul ili može da pakuje kofere

Podsetimo, porazom od Njukasla na "Sent Džejms Parku", fudbaleri Mančester junajteda produbili su rezultatsku krizu, u kojoj se nalaze od starta sezone. Zato su vlasnici kluba sa Old Traforda dali ultimatum menadžeru Ole Gunaru. Ili ćeš pobediti Redse, ili pakuj kofere!

Junajted je u Ligi Evrope u grupi "L" sa Partizanom, a ogromna rezultatska kriza uzdrmala je evropskog giganta samo dve nedelje pred dolazak u Humsku. Izabranici Sava Miloševića ugostiće Crvene đavole 24. oktobra, u trećem kolu Lige Evrope.

Teleks.info/Mediji

Komentari