ANČELOTI PRELOMIO, JOVIĆ STARTER NAREDNA TRI MEČA! Luka sad razvali, neka te zapamte u Realu, čak i ako te prodaju!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ANČELOTI PRELOMIO, JOVIĆ STARTER NAREDNA TRI MEČA! Luka sad razvali, neka te zapamte u Realu, čak i ako te prodaju!

Navodni dolazak Kilijana Mbape u prestonicu Španije momentalno znači i kraj za Srbina na Santijago Bernabeu.Ruku na srce, Francuz neće pre leta u Madrid, ali i pored toga Real je bio spreman da pusti Jovića i na zimu u slučaju dobre ponude. Bar tako je bilo do sinoć.

A onda preokret, povreda Karima Benzeme i nova šansa za Luku.

Španski mediji pišu da je Francuz doživeo lakšu povredu mišića, ali prema prvim najavama, Karlo Ančeloti ne želi da ga požuruje i rizikuje težu povredu i glavni cilj je da Francuz bude 100% spreman za duel sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona.

Do tada, Real igra tri utakmice i to je lepa prilika da Jović dobije i iskoristi šansu.

Real najpre gostuje Atletik Bilbau u Kupu kralja, trećeg februara, a na toj utakmici zbog kvalifikacija za SP u Južnoj Americi neće igrati ni Vinisijus Žunior ni Rodrigo, tako da se očekuje da Jović i Azar naprave iskorak za svoj tim.

Nakon toga, Real dočekuje Granadu 6. februara i gostuje Viljarealu 13, nakon čega je na programu gostovanje Pari Sen Žermenu.

O Joviću se opet piše i priča u Madridu i Španiji, nadamo se da će iskoristiti šansu kao što je bilo krajem godine u San Sebastijanu protiv Real Sosijedada.

Novosti

Komentari