ARAPI KRADU LALATA, VOŠA OSTAJE BEZ TRENERA?! Prebogati šeici iz Al Vehda žele Lalatovića po svaku cenu! ŠTA ĆE NENAD ODLUČITI?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ARAPI KRADU LALATA, VOŠA OSTAJE BEZ TRENERA?! Prebogati šeici iz Al Vehda žele Lalatovića po svaku cenu! ŠTA ĆE NENAD ODLUČITI?!

Kada je pre oko 10-15 dana na konfereniji za novinare trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao da ima pozive zaintereovanih klubova to je mogo da se protumači i kao dodatni pritisak na upravu, zbog toga što nije ispunjavala obaveze prema igračima. Međutim, nije Popularni Lalat pričao u prazno. Arapi žele stratega novosadske “stare dame”- odmah.

U pitanju je Al Vehda iz Saudijske Arabije. Klub kojem ove sezone ne ide dobro u elitnom takmičenju. Pobedom u osmom kolu protiv Al Hilala, u gostima (2:1), stigla je na mesto iznad zone ispadanja. Nema nikakve dileme da je Al Vehda jedan od onih timova koji će da vode grčevitu borbu za opstanak.

Ovako loša situacija nije po volji bogatim vlasnicima kluba. Obično ceh za loše rezultate snosi trener. Izgleda da Portugalac Ivo Vieira više ne uživa poverenje.

Izbor je pao na srpskog stručnjaka. Nije ni čudno, Lalatović je bio uspešan u svim klubovima u kojima je radio. Ili je donosio rezultate ili je razvijao mlade igrače. Često i jedno i drugo. Poslednji uspeh u trenerskoj karijeri ostvario je letos, kada je u finalu Kupa Srbije Vojvodina savladala Partizan.

Nešto se pita i klub iz Novog Sada… Lalatović ima ugovor s Vojvodinom još šest meseci (ističe 30. juna 2021). Ipak, teško je očekivat da će Voša da pravi probleme Lalatoviću ukoliko on dobije ponudu koja se ne odbija.

Lalatović je do sada bi trener Srema, novosadskog Proletera, Voždovca, Crvene zvezde, čačanskog Borca, Čukaričkog i Vojvodine (ovo mu je drugi mandat). Vodio je i selekciju Srbije do 21 godine. Nikada do sada nije radio u inostranstvu. Sada je, utisak je, najbliži odlasku preko granice.

Maxbetsport

Komentari