ARSENAL ZBOG SANČEZA PRODAJE LAKAZETA, NKETAJU I LENA! Topdžije se kockaju, vredi li veznjak Lila baš toliko?

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ARSENAL ZBOG SANČEZA PRODAJE LAKAZETA, NKETAJU I LENA! Topdžije se kockaju, vredi li veznjak Lila baš toliko?

Arsenal je silno zainteresovan da dovede Renata Sančeza iz Lila, a za tu svrhu će pokušati da obezbedi novac prodajom trojice fudbalera, prenosi Kalčomerkato.

Ime strelca gola za reprezentaciju Portugala u porazu protiv Srbije sve češće se dovodi u vezu sa povratkom u Premijer ligu, gde je kratko igrao za Svonsi.

Kako prenosi ovaj izvor, londonski klub je spreman da proda Aleksandra Lakazeta, Edija Nketaju i Bernda Lena i sakupi 55 miliona evra, neophodnih za dovođenje veziste Lila.

Arsenalu je hitno potreban fudbaler kalibra Sančeza, budući da prošlosezonska akvizija Tomas Parti nije opravdao očekivanja zbog čestih povreda koje su ga sputale u tome.

Ništa bolji nije ni višegodišnji član "Tobdžija" Granit Džaka, koji je dugo bio na izlaznim vratima u klubu.

Sančez je tek krajem leta ušao u 25. godinu i vreme radi za njega, znajući da je sa Lilom prošle sezone osvojio Ligu 1 u velikoj konkurenciji, jasno je da takav igrač treba Arsenalu.

Da stvar još bude logičnija, Lakazetu i Nketaju ugovori istuču na leto, pa je prilika da Arsenal na zimu nešto i zaradi, dok je Leno u drugom planu pored sjajnog Erona Remsdejla i teško da može da očekuje u skorije vreme značajniju minutažu.

Sportske

Komentari