ARSENALU NE TREBA LUKA JOVIĆ, TREBAJU IM ŠTOPERI KOJI ZNAJU IGRATI! Rio Ferdinand savetuje Artetu koje linije tima da pojača!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ARSENALU NE TREBA LUKA JOVIĆ, TREBAJU IM ŠTOPERI KOJI ZNAJU IGRATI! Rio Ferdinand savetuje Artetu koje linije tima da pojača!

Prema najnovijim informacijama Arsenal je zainteresovan za Luku Jovića. Ipak, nekadašnji defanzivac Mančester junajteda, Rio Ferdinand smatra da srpski napdač nije neophodan Topdžijma, jer smatra da bi menadzer Mikel Arteta trebalo da traži pojačanja u drugim linijama tima.

Srpski reprezentativac je sve češće postao tema potencijalnog odlaska iz Real Madrida, a među zainteresovanim klubovima pominju se Arsenal, Totenhem, Napoli...

Legendarni štoper Rio Ferdinand smatra da bi Arsenal trebalo da se pojača u drugim linijama tima.

- Jović je neko ko bi mogao da donese nešto novo Arsenalu, ali ne mislim da je on igrač koji im je neophodan u ovom trenutku. Arsenalu su potrebni štoperi, koji umeju da igraju odbranu, ali i da organizuju napade. Ja sam igrao protiv Arsenala koji je imao Sola Kembela i Tonija Adamsa, a sada ne vidim takav tim. Zašto bi dovodili Luku Jovića ako su im potrebni štoperi? Arsenal je fantastičan klub, preveliki. Ali moraju da se pojačavaju gde im je najpotrebnije - naglasio je Rio Ferdinand.

SD

Komentari