ATENTAT NA KOVAČEVIĆA! UHAPŠENI SRBI KOJI SU POKUŠALI DA UBIJU FUDBALERA: Grčki mediji prenose najnovije detalje!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ATENTAT NA KOVAČEVIĆA! UHAPŠENI SRBI KOJI SU POKUŠALI DA UBIJU FUDBALERA: Grčki mediji prenose najnovije detalje!

Grčki medije prenose da su dvojica državljana Srbije u pritvoru zbog sumnje da su učestvovali u napadu na Darka Kovačevića.

Veče pre pucnjave na nekadašnjeg fudbalera na istom mestu uhapšena su dvojica Srba koji su imali pištolje s prigušivačem! Ovu informaciju iznose grčki mediji, dok pojedini mediji tvrdi da postoji sumnja da je atentat naručen iz Beograda.

Iako su najavljivali da će tražiti pomoć, grčka policija još nije kontaktirala sa MUP Srbije. Slavni fudbaler e pozvan da dopuni svoje izjave policiji, a poslednje informacije govore i to da je metak koji je ispaljen zapravo bio upozorenje za Kovačevića, a ne onaj kojim bi ga ubili, navodi pomenuti izvor. Božić

I upravo taj metak upozorenja je navodno naručen iz Srbije jer, prema pisanju pojedinih grčkih medija, cela akcija ima neku vrstu potpisa ovdašnjeg podzemlja. Automobil koji je korišćen tokom napada je ukraden, zamenjene su mu tablice, pa je zapaljen, a navodno je i pištolj „glok", iz kog je pucano, poznat u srpskim krugovima.

Grčka policija sumnja da je napad dirigovan iz Srbije i zbog prošlogodišnjeg ekscesa, kada je ispred stana Darka Kovačevića nađena krv. Tada je naš bivši fudbaler, u tom trenutku sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, izjavio da se sam povredio i nije želeo lekarsku intervenciju.

Espresso

Komentari