BARSA DETONIRALA BOMBU, ĆAVIJU NUDE DA ZAMENI VALVERDEA! Ugovor je na stolu, legendarni fudbaler ima sedam dana za odluku!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BARSA DETONIRALA BOMBU, ĆAVIJU NUDE DA ZAMENI VALVERDEA! Ugovor je na stolu, legendarni fudbaler ima sedam dana za odluku!

Španski mediji detonirali su novu bombu, Ćavi je na korak do klupe Barselone!

As je objavio da je pritisak nad pozicijom Ernesta Valverdea ipak bio prejak i da je poraz od Atletika u polufinalu Kupa Španije doneo radikalne poteze u upravi!

Iako je Ronald Kuman bio prva opcija, došlo je do promene i svi su se okrenuli Ćaviju Ernandezu, iako je tek nedavno uplovio u trenerske vode. Štaviše, sportski direktor Erik Abidal, otišao je sa direktorom Oskarom Grauom u Dohu, kako bi lično došlo do pregovora sa Ćavijem.

Izlišno je i pričati o statusu Ćavija u klubu, savršeno zna kako funkcioniše Barselona, bio je deo najvećih uspeha u prethodnoj eri, a sada mu je ponuđen i dvoipogodišnji ugovor.

Pregovori su trajali oko dva sata, a za sada je poznato samo da bi Ćavi voleo da ekipu preuzme od početka sledeće sezone. Barsi se žuri, pa će učiniti sve da se proces ubrza, dat je rok nekadašnjem igraču do kraja nedelje, a kočnica je ugovor sa Al Sadom.

Telegraf.rs

Komentari