BARSA , LIVERPUL I ATLETIKO ZARATILI ZBOG HRVATA! On je naslednik Luke Modrića, cena mu je... PA, BRUTALNA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BARSA , LIVERPUL I ATLETIKO ZARATILI ZBOG HRVATA! On je naslednik Luke Modrića, cena mu je... PA, BRUTALNA!

Lovro Majer je nova senzacija iz Hrvatske, odakle ne prestaju da izlaze najbolji svetski vezisti!

Ne prestaju hrvatski fudbaleri da budu na ceni! Nakon pobede Hrvatske nad Danskom 2:1 u Ligi nacija, kojom je ova selekcija obezbedila plasman na F4 ovog takmičenja, Ren je obasut ponudama za svog vezistu Lovru Majera!

Ovaj defanzivni vezista je "čuvao leđa" Luki Modriću na ovom meču, a izgleda da bi mogao da ga zameni kao lider nacionalnog tima. Posle odlaska Ivana Rakitića i s obzirom da se približava penzija Modriću traže se naslednici, ali druga generacija vezistaje već stasala.

Uz Matea Kovačića koji je odavno u centru pažnje sada će nameće i Majer koga žele najveći evropski klubovi. Barselona i Liverpul su se raspitivali za usluge veziste koji je sa mesta zadnjeg veznog asistirao devet puta i dao šest golova za Ren prošle sezone.

Čolo Simeone bi takođe hteo da ga vidi u svojoj ekipi, a ukoliko ga neko dovede moraće da obori rekord. Najskuplji Hrvat u istoriji fudbala je za sada Mateo Kovačić koga je Čelsi platio 45.000.000 evra. Ren je jasno rekao, ispod 60.000.000 neće ni da otvaraju ponude za Majera!

Mondo

Komentari