BARSA SPREMA VELIKU RAZMENU IGRAČA, LAUTARO STIŽE NA KAMP NOU, MESI BIRA PSŽ ILI JUNAJTED?! Bajern pokrenuo lavinu, kraj se ni ne nazire!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • BARSA SPREMA VELIKU RAZMENU IGRAČA, LAUTARO STIŽE NA KAMP NOU, MESI BIRA PSŽ ILI JUNAJTED?! Bajern pokrenuo lavinu, kraj se ni ne nazire!

Španski mediji prenose da novi trener Barselone Ronald Kuman sprema veliki posao u letnjem prelaznom roku.

Kako se navodi, Holanđanin i predsednik Đozep Bartomeu planiraju da krenu u napad na Lautara Martinesa iz Intera.

Dodaje se da je prvi čovek Blaugrane predložio Kumanu da upravo omaleni napadač "nerazura" bude prva i glavna meta ovog leta.

"Bili smo u pregovorima sa Interom, ali je sve stalo kada se fudbalska sezona nastavila. Razgovaraćemo s novim trenerom te ako Lautaro bude u njegovoj viziji, pokušaćemo da ga dovedemo. Najbitnije je da trener kaže: 'Da!'", rekao je Bartomeu.

Italijanski mediji navode da Kuman želi Martinesa, te da bi Interu ponudili posao u vidu razmene igrača, plus doplata.

Cena Lautara je bila oko 100.000.000 evra, ali u Kataloniji veruju da bi zbog čitave situacije sa koronavirusom i finansijskih posledica koje je ona proizvela mogli da argentinskog golgetera dovedu za manje novca.

S druge strane, kapiten Barselone Lionel Mesi će po svemu sudeći definitivno ranije potražiti novu sredinu, a ne po isteku ugovora 2021. godine.

Ronald Kuman je postavljen za novog trenera Blaugrane, dok predsednik kluba Đordi Bartomeu samouvereno najavljuje da Lionel Mesi završava karijeru u gigantu iz Katalonije.

Kako prenosi uvek dobro obaveštena "Marka", po mnogima najbolji fudbaler današnjice, napustiće Kamp Nou, pitanje je samo da li ovog ili sledećeg leta.

Ako to bude sada, osim Mančester Sitija, sada se pojavio i PSŽ kao glavni pretendent da u svoje redove dovede jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Finansijski momenat za katarskog šeika koji je vlasnik francuskog tima neće predstavljati gotovo nikakvu prepreku.

Podsetimo, nedavno su Građani za četvorogodišnji ugovor bez bonusa ponudili argentinskom asu oko 200.000.000 evra. Verovatno ćemo u nastavku gledati "razbacivanje" sa novčanicama, budući da su oba kluba prebogata.

Ranije je italijanska "Gazeta" tvrdila da je Mesi najbliži Interu. Ni opcija po kojoj će Argentinac sačekati da sledeće sezone iz Barselone ode kao slobodan igrač nije nerealna, ali uzevši u obzir aktuelan trenutak, odnosno, da rukovodstvo planira korenite promene, možda se već sada odluče za radikalan zaokret bez prve zvezde ekipe.


Komentari