BARSA UZIMA PARE PARTIZANU, ĆAVI HOĆE BIVŠU DEVETKU CRNO-BELIH! Sadik pred transferom karijere!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BARSA UZIMA PARE PARTIZANU, ĆAVI HOĆE BIVŠU DEVETKU CRNO-BELIH! Sadik pred transferom karijere!

Izgleda da više nije šala, Umar Sadik je blizu velikog transfera. Bar je tako ako je verovati prestižnom “Mundo Deportivu”.

Na Kam Nou stigao je Ćavi Ernandez. Novi trener Katalonaca odmah je rešio da napravi rezove. Upravi je da mig da mu je hitno potreban napadač. Serhio Aguero ima problema sa povredama i veliko je pitanje kada će moći nazad na teren. Ćavi navodno ne računa na Holanđanina Luka de Jonga i spreman je da ga vrati nazad u Sevilju.

Po pisanju “Mundo Deportiva” jedan od kandidata za špic Barselone je Umar Sadik. Španski list piše da je Nigerijac na 16 utakmica ove sezone postigao sedam golova uz šest asistencija. Da je prošle godine pogodio mrežu protivnika 20 puta.

Cena Sadika na tržištu je navodno oko 18 miliona evra, dok je otkupna klauzula 25 miliona evra. Navodno je Almerija već ponudila Nigerijcu novi ugovor sa otkupnom klauzulom od 60 miliona evra.

Sve pomno prate u Partizanu, jer navodno crno-belima imaju neke procente od dalje prodaje Umara Sadika. Do sada bi klub iz Humske trebalo da je inkasirao oko šest miliona evra. Pet za transfer i dva puta po 500 hiljada za više od 50 odigranih utakmica i 20 datih golova. Ako ode u Barselonu, Partizan ostaje bez tri miliona evra za plasman u Almerije u Primeru, ali dobija procente.

Podsetimo, Almerija je lider Segunde sa velikim šansama da izbori plasman u “elitu”. Šta se Partizanu više isplati?

Maxbetsport

Komentari