BARSA ZAVRNULA ATLETIKO ZA 80 MILIONA EVRA NA TRANSFERU GRIZMANA! Madriđani presavili tabak, fudbalska afera koja će uzdrmati Evropu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BARSA ZAVRNULA ATLETIKO ZA 80 MILIONA EVRA NA TRANSFERU GRIZMANA! Madriđani presavili tabak, fudbalska afera koja će uzdrmati Evropu!

U Španiji se nazire veliki oblak prašine koju će bez sumnje podići čelnici Atletika iz Madrida, pošto su pronađeni novi dokazi u "slučaju Grizman", u kom je, kako se ispotavlja, Barselona prevarila klub iz prestonice Španije oko njegovog transfera u Kataloniju.

Madriđani su ovog leta ostali bez Grizmana, ali su zato bili i najveće trošađije, potrošivši 270 miliona evra

Predsednik Atletika Enrike Serezo je još početkom leta obelodanio informacije da je Barselona postupila mimo dogovora tako što je sa Grizmanom ugovorila transfer još u martu, kada je njegova otkpuna klauzula još uvek bila 200 miliona evra, ali je ugovor sa francuskim reprezentativcem potipisala tek kada je ona pala na 120 miliona u julu.

Grizman se odlično snašao u Barsi, ali bi mogao papreno da košta svoj novi klub

Čelnici Madridskog kluba ubeđeni su da im je rival za titulu namerno oduglovačio pregovore, a mejlovi koji su juče procureli u špansku štampu potvrđuju ove optužbe.

"El Mundo Deportivo" objavio je da je Grizman pregovarao sa Barsom još dok je prošla sezona bila u toku, kao i razmenu između Francuza, njegove sestre, menadžera i advokata, koja bez dileme dokazuje da je Grizman dobio premiju od 14 miliona evra kako kako bi odugovlačio i smanjio svoju otkupnu klauzulu.

Atletiko Madrid neće časiti časa u podnošenju tužbe protiv Katalonaca, posebno sada kada su dokazi za to neosporivi.

Blic.rs/Mediji

Komentari