BARSELONA NUDI SUAREZA JUVENTUSU, TRAŽI ZA NJEGA TEK 50 MILIONA EVRA, plaši se da će Urugvajac otići bez obeštećenja!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BARSELONA NUDI SUAREZA JUVENTUSU, TRAŽI ZA NJEGA TEK 50 MILIONA EVRA, plaši se da će Urugvajac otići bez obeštećenja!

Italijanski Tutosport piše kako su Katalonci Luisa Suareza ponudili Juventusu nakon što je Urugvajac odlučio da želi napustiti klub. Isti izvor piše kako klubovi još ujek nisu ulazili u detalje, ali kako su započeli pregovore nakon što je napadač ponuđen prvaku Italije.

Do kraja prelaznog roka je još nešto manje od dve nedelje i klubovi će morati požuriti s pregovorima. Iako ima već 32 godine Suarez je i dalje jedan od najboljih napadača na svetu, a Transfermarkt ga procjenjuje na 50 miliona evra.

Nije poznato koliko će Barsa za njega tražiti, ali ugovor mu traje do ljeta 2021. godine pa bi iduće sezone klub mogao napustiti i besplatno što u klubu sigurno neće dopustiti. Kako je i sam izrazio želju za odlaskom, Barsa ga je odmah odlučila ponuditi Juventusu kako bi što pre rešili taj transfer i ipak nešto zaradili na njegovom odlasku.

Podsetimo, Luis Suarez je na leto 2014. godine stigao iz Liverpula u Barselonu za 81.72 milijuna eura i od tada je postao nezamjenjiv deo katalonske ekipei. U 248 utakmica je zabio 177 golova i upisao 96 asistencija. Danas ima 32 godine i izgleda da se njegov put u Barsi bliži kraju.

100posto.hr/Teleks.info

Komentari