BEJL I REMZI U ČEMPIONŠIPU, IGRAĆE ZA KARDIF! Stvar je prosta, pare ih ne zanimaju, a hoće da budu spremni za SP sa Velsom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BEJL I REMZI U ČEMPIONŠIPU, IGRAĆE ZA KARDIF! Stvar je prosta, pare ih ne zanimaju, a hoće da budu spremni za SP sa Velsom!

Velški fudbalski reprezentativci Geret Bejl i Aron Remzi mogli bi karijeru da nastave u Kardifu, članu engleskog Čempionšipa.

Vels će posle 64 godine igrati na Mundijalu, pošto je u baražu pobedio Ukrajinu 1:0. Britanski mediji navode da bi dva najbolja fudbalera reprezentacije Velsa mogla da zaigraju u Kardifu.

Bejlu je istekao ugovor sa Realom, a trenutno je slobodan u izboru novog kluba. Remzi je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Rendžersu, a trenutno je član Juventusa.

Vlasnik Kardifa Mehmet Dalman želi da vrati klub u Premijer ligu, a britanski mediji navode da će uskoro početi pregovore sa Bejlom i Remzijem.

Bejl po svaku cenu želi da nađe novi klub u kojem bi bio standardni prvotimac da bi sačuvao formu za SP u Kataru. Remzi ima ugovor sa Juventusom do juna naredne godine, a Kardif bi torinskom klubu morao da plati obeštećenje.

B92.net

Komentari