BIVŠI ŠAMPION EVROPE NE ODUSTAJE, HOĆE SRPSKOG VEZISTU, ZA CENU NE PITAJU! Nekadašnji fudbaler Zvezde pred transferom karijere!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BIVŠI ŠAMPION EVROPE NE ODUSTAJE, HOĆE SRPSKOG VEZISTU, ZA CENU NE PITAJU! Nekadašnji fudbaler Zvezde pred transferom karijere!

Sjajan potez napravio je Uroš Račić kada je iz Valensije odabrao Familikao kao novi klub. Bivši fudbaler Crvene zvezde imao je zapaženu rolu u ovoj ekipi, pa otuda ne čudi što je višestruki šampion Portugalije Porto istakao želju da angažuje srpskog vezistu

Koliko su čelnici kluba sa stadiona "Dragao" uporni, govori podatak da su na "Mestalju" spremni da pošalju ponudu od 6.000.000 evra, što bi zadovoljilo rukovodstvo Valensije.

Podsetimo, mladi reprezentativac je u redove Slepih miševa stigao iz Zvezde za 2.200.000 evra, dok crveno-belima od naredne Račićeve prodaje sledi 20 odsto od transfera. Inače, Španci su odmah po dolasku, stavili obeštećenje na Srbina od 100.000.000 evropskih novčanica, međutim, nema sumnje da će ta cifra biti drastično manja.

Sa druge strane, španski mediji pišu da će Račić biti uključen u transfer Đoga Leitea. Valensija je spremna da plati 20.000.000 evra za defanzivca Zmajeva, dok će bivši vezista Crvene zvezde "za razliku" biti prosleđen u Porto.

U svakom slučaju, ukoliko Račićev transfer bude realizovan, razlog za veliko zadovoljstvo imaće i u taboru srpskog šampiona.

SD

Komentari