BLEKI IDE, PITANJE JE SAMO GDE?! MILENKOVIĆEVO DA ČEKAJU JUNAJTED, LIVERPUL, SITI... Štoper Orlova može da bira!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BLEKI IDE, PITANJE JE SAMO GDE?! MILENKOVIĆEVO DA ČEKAJU JUNAJTED, LIVERPUL, SITI... Štoper Orlova može da bira!

Štoper Fjorentine i reprezentacije Srbije Nikola Milenković naći će se među najtraženijim defanzivcima na tržištu ovog leta.

Ako se gledaju imena zainteresovanih, popularni "Bleki" ostvariće transfer karijere, jer kako prenose italijanski mediji, Viola nema šanse da zadrži Srbina, pošto mu ugovor ističe na leto 2022. godine.

Ne postoji mogućnost da Milenković produžiti saradnju sa klubom iz Firence, jer ima toliko evropskih giganata koji ga hoće u svojim redovima, da može da bira.

Bivši igrač Partizana je već dao zadatak svojim agentima da mu pronađu novi angažman, te će oni biti na "slatkim mukama".

Najveća Blekijeva želja je odlazak u Premijer ligu. Mančester junajted i Liverpul ga prate već mesecima, a u trku za njegov potpis uključio se i Čelsi.

Podsetimo, u Italiji ga žele gradski rivali Inter i Milan, ali su oni u drugom planu. Izvesno je da će Milenković na kraju sezone sigurno napustiti stadion "Artemio Franki", a novi klub će mu biti jedan od evropskih velikana.

Inače, drugi srpski reprezentativac iz redova Fjorentine, Dušan Vlahović, velika je želja madridskog Atletika, ali i mnogih italijanskih ekipa.

SD

Komentari