BOMBA NA ČIZMI, JUVE NAŠAO ZAMENU ZA RONALDA! DEMBELE IZ BARSE STIŽE ZA 70 MILIONA EVRA! Katalonci jedva čekaju da se reše Francuza!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOMBA NA ČIZMI, JUVE NAŠAO ZAMENU ZA RONALDA! DEMBELE IZ BARSE STIŽE ZA 70 MILIONA EVRA! Katalonci jedva čekaju da se reše Francuza!

Italijanski mediji su preneli senzacionalnu vest. Usman Dembele bi mogao da pojača Juventus. Francuz bi se sigurno uklopio u Sarijevom sistemu, jer može da igra na oba krila, ali ima problem sa povredama i ovaj transfer bi predstavljao svojevrsno kockcanje čelnika "bjankonera".

Dembeleu je cena znatno pala i Barsa da ga proda za 70 miliona evra. Ako ga povrede zaobiđu i Francuz počne da pruža partije kao na početku svoje karijere na Nou Kampu i ranije u Dortmundu, "stara dama" bi dobila itekako korisnog igrača.

Dembele ima ugovor do juna 2022. godine, u Barselonu je stigao za 105 miliona evra plus 40 miliona u kroz bonuse, ali nije opravdao ni petinu, pošto je više bio na tribinama nego na terenu... Za Usmana je zainteresovan i Inter iz Milana.

SD

Komentari