BOMBA SAMO ŠTO NIJE PUKLA, MESI I NEJMAR OPET U ISTOM TIMU! Fidbalski svet na nogama, čeka se jul da se posao sklopi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOMBA SAMO ŠTO NIJE PUKLA, MESI I NEJMAR OPET U ISTOM TIMU! Fidbalski svet na nogama, čeka se jul da se posao sklopi!

Nejmar je neko ko je ostavio dubok trag u Barseloni. Sada brani boje Pari Sen Žermena i tamo pruža dobre partije. Sjajnog Brazilca bi ipak od leta mogli ponovo da gledamo u redovima katalonskog giganta.

Ako je verovati katalonskom radiju "RAC1" desetka Parizžana je meta broj jedan čelnika Barselone u predstojećem prelaznom roku.

Navodi se da su razlozi zbog kojih klub sa "Kamp Noua" kreće po Nejmara ti što se radi o kvalitetnom igraču, njegov dolazak bi uticao na odluku da Lionel Mesi ostane u Barsi, a to bi imalo i ogroman uticaj na komercijalnom planu.

"RAC1" takođe veruje da bi PSŽ morao da pristane da proda brazilskog majstora fudbala za sumu od 60 miliona evra, ako bi čekao do samog finiša prelaznog roka, jer bi Parižani tako pali pod pritiskom da ga puste kako ne bi 2022. otišao besplatno.

Nejmar i dalje nije potpisao dogovoreni ugovor do 2026. godine, navodno odugovlači zbog Lige šampiona, a u Parizu strahuju da su iza svega Mesi i Barsa.

Svakako pred nama je zanimljiv prelazni rok, a ostaje da se vidi da li će ovaj 29-godišnjak ponovo obući dres Barselone sa kojom je u sezoni 2014/15 osvojio Ligu šampiona.

Novosti.rs

Komentari