BRARSA MORA HITNO DA NAĐE NAPADAČA, HTELI BI MORATU, ALI... Trebaju im i štoper i bek, IZGUBILI SU FATIJA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BRARSA MORA HITNO DA NAĐE NAPADAČA, HTELI BI MORATU, ALI... Trebaju im i štoper i bek, IZGUBILI SU FATIJA!

Ansu Fati će morati na novu dugu pauzu, a Barsa nema rešenje nego da dovede novog napadača do kraja zimskog prelaznog roka.

Novi vođa lekarskog tima Barse, Rikard Pruna savetovao je Fatija da ide na operaciju, kako mu se ne bi ponovo dogodila obnova povrede.

U slučaju operacije, Fati bi morao da pauzira tri do pet meseci i ova sezona bi za njega verovatno bila završena. Ukoliko odluči da ne ode na operaciju, vratić se za šest do osam nedelja, ali uz rizik da se ponovo povredi. Ansu Fati je zatražio 48 sati, do ponedeljka, da donese konačnu odluku.

Ipak, koju god da donese, Barsa kreće u totalnu ofanzivu. Novi napadač primarna je meta, ali kao privremeno rešenje, jer na leto ostaje Erling Haland kao prva želja. I dalje se pominje Alvaro Morata, Juve merka opcije na tržištu, od zamene zavisi transfer. Druga imena za sada se ne pominju, ali nije isključeno da se Barsa pojača na još nekim pozicijama.

Poraz od Atletik Bilbaa i eliminacije iz Superkupa i Kupa kralja potvrdile su da Barsa mora da dovede novog levog beka i štopera.

Takođe, Mateu Alemani i tu merka privremena rešenja, svestan da su veće kupovine rezervisane tek za leto. Barsa će na leto pokušati da dovede Aspilikueta ili Kristensena kojima ističu ugovori sa Čelsijem, a sada se pominje Nikolas Taljafiko.

Sve u svemu, Barsa će na sve načine pokušati da dovede levog beka, štopera i napadača, naročito ako i Osman Dembele bude odstranjen na tribine do kraja sezone...

Sportske

Komentari