BRAVO MARKO, ZASLUŽIO SI! DMITROVIĆ NA METI EVROPSKIH VELIKANA! Kom carstvu će se privoleti golman Orlova?! IGRAĆE LŠ SVAKAKO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BRAVO MARKO, ZASLUŽIO SI! DMITROVIĆ NA METI EVROPSKIH VELIKANA! Kom carstvu će se privoleti golman Orlova?! IGRAĆE LŠ SVAKAKO!

Predstojeći prelazni rok u Španiji, doneće pomamu za reprezentativnim golmanom Srbije Markom Dmitrovićem.

Čuvaru mreže Eibara ugovor sa klubom ističe prvog dana januara 2021. i ne planira da ga produži, uprkos inicijativi tima iz Bilbaa da se saradnja obnovi.

Među najozbiljnijim kandidatima da angažuju Dmitrovića, nalazi se Real Sosijedad, pošto lokalni mediji iz San Sebastijana prenose da je Srbin velika želja trećeplasirane ekipe La lige, kao ni da čelnicima plavo-belih neće biti nimalo lako da ga dovedu na "Anoetu".

Dmitrović je nposle neuspele sezone u engleskom Čarltonu, karijeru "oživeo" u članu Segunde Alkorkonu, gde je dve sezone bio standardan, da bi mu povreda Džoela Rodrigeza otvorila vrata Eibara.

Golman Orlova se izborio za status startera u baskijskom klubu pored Aitora Rijesga već četvrtu sezonu dominira ispred mreže. Postao je jedan od cenjenijih "jedinica", a u prethodnom periodu želeli su ga madridski Atletiko, Sevilja, Valensija, Betis, škotski Seltik... Sada je i Sosijedad ušao u trku za njegov potpis.

Klub iz San Sebastijana raspolaže sa tandemom golmana, tu su Aleks Remiro i iskusni Migel Moja, kome ističe ugovor i neće mu biti ponuđen novi. Namera uprave je da u sledećoj sezoni Remiro i Dmitrović dele minutažu.

Odluku trenera Imanola dele i sportski direktor kluba Roberto Olabe (bivši golman), kao i trener čuvara mreža plavo-belih Luis Ljopis.

SD

Komentari