BRIGA KLOPA ZA VERNERA, DOVEO JE IGRAČA ZA KOJEG KAŽE DA JE NAZADRŽIV! Redsi na pragu strašnog pojačanja, sa njim će biti nezaustavljivi!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • BRIGA KLOPA ZA VERNERA, DOVEO JE IGRAČA ZA KOJEG KAŽE DA JE NAZADRŽIV! Redsi na pragu strašnog pojačanja, sa njim će biti nezaustavljivi!

Timo Verner im je umakao, ne posle poziva Klopa koji mu je objasnio da trenutno nemaju novac, pa je Nemac pristao na ponudu Čelsija koji će platiti klauzulu.

Ali, pisali smo već o planu Liverpula da skupi novac od prodaja, mada je preambiciozan, ovih šest igrača, uključujući i našeg Grujića teško da vrede oko 150 miliona evra.

Svejedno, kako pišu engleski mediji, Liverpul je počeo pregovore sa prvom metom ovog leta.

U pitanju je Adama Traore fudbaler Vulvsa koji je do pandemije odigrao odličnu sezonu u "Vukovima", dao je četiri gola i imao sedam asistencija u 22 meča, Klop ga je nazvao nezadrživim pre par meseci.

Upravo momak iz Malija, rođen u Kataloniji koji je prošao školu Barselone je razlog zbog koga Vulverhempton i dalje ima šansu da se nakon "Restarta" dokopa Lige šampiona i napravi najveći uspeh u istoriji. Traore je iz Barse za koju je odigrao samo jedan meč nakon stažiranja u "B" timu, stigao u Aston Vilu, prešao u Boro, a onda završio pre dve godine u Vulvsima.

Klop je izjavio da klubovi gube novac, da u Liverpulu trenutno ne razmišljaju o tome kako da potroše, već kako da spasu novac, što se uklapa u priču o listi od šest igrača koji će biti prodati.

Sa klubom se u vezu dovode i Sančo i Haverc, ali je Traore realnija meta. Dembele iz Barselone izgleda nije opcija, jer klub ne želi da ga dovede na pozajmicu i razigrava za Katalonce, a Traore bi za nekih 60 miliona mogao da stigne u klub. Vulvsi, čitaj Žorž Mendeš su spremni da čekaju da Redsi skupe novac, a Traore bi mogao da bude jedino pojačanje novog engleskog šampiona ovog leta.

Spoprtske.net

Komentari