ČEKA NAS LOM NA FUDBALSKOJ PIJACI! NEJMAR, POGBA, DIBALA, ERIKSEN… Svi čekaju januar da promene klub!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ČEKA NAS LOM NA FUDBALSKOJ PIJACI! NEJMAR, POGBA, DIBALA, ERIKSEN… Svi čekaju januar da promene klub!

Kako sada stvari stoje, gledaćemo zaista vreli januar. Obično u zimskom prelaznom roku nema ogromnih transfera, međutim, čini se da će ovo biti izuzetak.

Nejmarov otac je rekao da pregovori PSŽ i Barse i dalje traju, a evo o čemu se radi.

Leonardo i Al-Kelaifi su dobili naređenje iz Dohe da prodaju Nejmara, ne žele ga u svlačionici, a cena će biti nešto spuštena u odnosu na leto.

PSŽ planira da kupi Dibalu već u januaru, ali isto želi i Totenhem koji nudi Juventusu Eriksena. Dancu ističe ugovor u junu, teško da će ta trampa proći. U svakom slučaju, Barselona je spremna da se vrati za pregovarački sto, najveći razlog je Leo Mesi.

Što se tiče Pola Pogbe, cena je ista, oko 180 miliona evra, ako Zidan ostane na klupi, ovo je vrlo realna mogućnost. Solskjer želi Sanča i još par mladih igrača, Pogba će odbiti novi ugovor, a ako Real na kraju plati željenu sumu, verovatno ćemo videti transfer u januaru.

Logika "Đavola" je da, ako ne budu u trci za top 4, već počnu na zimu da prave tim za novu sezonu, da kupe par mlađih igrača. Solskjer ima obećanje da će potrajati kako bi podmladio tim i oslobodio se suvišnih igrača...

I na kraju, kako smo pisali juče, Čelsi je uveren da će im suspenzija biti skinuta šest meseci pre roka, oni će sigurno kao prvu metu probati da dovedu Zahu iz Palasa. Spremni su da plate 80 miliona evra za Afrikanca, a žele i da podmlade odbranu.

U svakom slučaju biće žestoko, gotovo je sigurno da će zimski prelazni rok doneti velike potrese...

Sportske.net

Komentari