DA LI JE REALNO, MESI U JANUARU NAPUŠTA BARSU I TO BEZ OBEŠTEĆENJA? Trese se Kamp Nou, Katalonci ovo ne mogu da spreče!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DA LI JE REALNO, MESI U JANUARU NAPUŠTA BARSU I TO BEZ OBEŠTEĆENJA? Trese se Kamp Nou, Katalonci ovo ne mogu da spreče!

Kapiten Barselone i, po mnogima, najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi moći će već u januaru napusti klub bez obeštećenja i sudskog procesa!

Kako prenose španski mediji, Katalonci se nalaze u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji i da će od igrača tražiti da prihvate smanjenje plata.

Zakon u Španiji omogućava fudbalerima da raskinu ugovor sa klubom, ako dođe do smanjenja primanja, što Leo može da iskoristi, kako bi pre isteka ugovora napustio Nou Kamp.

Sledećih 14 dana biće ključni za konačnu odluku, tada će i biti poznata kompletna situacija oko smanjenja zarada, pošto čelnici Barse obave razgovore sa svim prvotimcima.

Podsetimo, više od mesec dana trajala je saga oko odlaska Mesija iz Barselone. Argentinac je želeo da napusti klub u kom je proveo celu karijeru, ali su Katalonci zahtevali astronomsko obeštećenje. Proslavljeni fudbaler nije želeo da se sudi sa voljenim klubom, pa je odlučio da ostane dok mu ugovor ne istekne.

SD

Komentari