DINAMO NA NOGAMA, BARSA POSLALA PONUDU ZA DANIJA OLMA! Transfer neće biti manji od 35 miliona evra! Terziću, Vučeliću, tako se to radi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DINAMO NA NOGAMA, BARSA POSLALA PONUDU ZA DANIJA OLMA! Transfer neće biti manji od 35 miliona evra! Terziću, Vučeliću, tako se to radi!

Na Maksimir je stigla zvanična ponuda za Danija Olma i to ni manje ni više nego od moćne Barselone.

Potvrdu ovakve bombastične vesti hrvatske Sportske novosti dobile su od Olmovog zastupnika Endija Bare.

- Da, istina je, stigla je ponuda za Olma. Videćemo kako će se stvari razvijati - rekao je Bara.

Ovo je druga zvanična ponuda za Olma koja je stigla na Maksimir za Olma nakon one iz Borusije Menhengladbah. Tako su potvrđeni raniji napisi Sportskih novosti kako Barselona želi da vrati svoje dete kući.

Tačni finansijski detalji ponude nisu poznati, pa se tako još ne zna koliko su točno Katalonci spremni da plate za najskupljeg Dinamovog fudbalera čiju vrednost Transfermarkt procenjuje na 35 miliona evra.

Hoće li Olmo tako napustiti Dinamo već u januaru i ostvariti transfer u Barselonu i zaigrati uz bok Mesiju, Suarezu? Burno će biti na Maksimiru na samom otvaranju zimskog prelaznog roka na početku nove kalendarske godine...

U svakom slučaju, u Zvezdi i Partizanu mogli bi da nešto nauče na ovom primeru iz Dinama! Terzću, Vučeliću tako se to radi!

Komentari