ĐAVOLI, DA VAM NIJE PREVIŠE?! SOLSKJER DOBIJA TOP NAŠADAČE, ali ova trojka su ipak teško ostvariva misija! MOŽE BITI SMO JEDAN!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ĐAVOLI, DA VAM NIJE PREVIŠE?! SOLSKJER DOBIJA TOP NAŠADAČE, ali ova trojka su ipak teško ostvariva misija! MOŽE BITI SMO JEDAN!

U jednom danu dva ostrvska lista donela su dve potpuno različite informacije oko pojačanja u Mančester junajtedu, ali navijači “crvenih đavola” sigurno neće imati ništa protiv da se jedna od njih ispostavi kao tačna.

Naime, tabloid “San” saznaje da će Ole Gunar Solskjer na leto krenuti po Džejdona Sanča i Erlinga Halanda, dok “Miror” piše da prve mete “đavola”, već u januaru, Lautaro Martinez i Leandro Paredes.

Iako su se prethodnih dana pojavile informacije da je Haland blizu Borusije iz Dortmunda, saznanja “Sana” možda i nisu toliko daleko od istine, s obzirom da “Miror” piše kako je Norvežanin već posetio trening kamp Junajteda i tom prilikom rekao Solskjeru da želi na “Teatar snova”.

“Đavoli” su se izgleda “ohladili” od namere da u januaru angažuju Marija Mandžukića, koji je prema pisanjima pojedinih ostrvskih medija bliži selidbi u Kinu, već su odlučili da krenu u napad na mlađe snage.

“San” piše da su čelnici Junajteda, za angažovanje Sanča iz dortmundske Borusije i Halanda i Salcburga, spremni da izdvoje 250 miliona funti, dok je “Miror” izneo nešto skromniji iznos potreban za sklapanje posla sa Interom (Lautaro) i PSŽ (Paredes) – 120 miliona funti

Novosti/Teleks.info

Komentari