DON KARLO NEHOTICE OTKRIO PLANOVE REALA! NIJE SAMO MBAPE, TU JE I HALAND, ALI I... Navijači Madriđana u ekstazi, ovo je vest koju su čekali...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • DON KARLO NEHOTICE OTKRIO PLANOVE REALA! NIJE SAMO MBAPE, TU JE I HALAND, ALI I... Navijači Madriđana u ekstazi, ovo je vest koju su čekali...

Sezona je u punom jeku, a Real Madrid već planira za narednu. Španski mediji bruje da je sada trener Karlo Anćeloti slučajno otkrio koji transfer bi Florentino Perez trebalo da "završi" njegovom timu.

Možda mediji u Španiji samo previše gledaju u detalje, ali čini se da je italijanski stručnjak nagovestio jedno veliko pojačanje za Real Madrid - Kilijana Mbapea!

Anćeloti je dao veliki intervju za "Korijere delo sport" u kojem je govorio o brojnim temama - od promena koje su neophodne u fudbalu do evropske Superlige. Ali govorio je i o ponudi Reala da se vrati na "Santijago Bernabeu".

"Ponuda je bila fantastično iznenađenje, iako nikad nisam prekinuo kontakt s klubom", počeo je Anćeloti, koji je prethodno bio menadžer Evertona.

"Da se ja pitam, ostao bih ovde doveka, nema boljeg mesta za fudbal i život. U Madridu je sve odlično. Jedino se menjaju treneri, ali rade isti fizioterapeuti, novinari, ista je vizija kluba, ista je želja za velikim uspesima."

Anćeloti je potom rekao nešto što su u Španiji shvatili kao otkriće.

"Za godinu dana, novi 'Bernabeu' će biti gotov i Florentino ima neke vrlo ozbiljne namere. Dolazak Holanda uz Mbapea? Hajde da pričamo o tome kasnije", rekao je zagonetno Anćeloti o Norvežaninu.

Ipak, "Marka" piše da je time Anćeloti otkrio transfer "bombu", imajući u vidu da je o dolasku Mbapea iz Pari Sen Žermena u Madrid govorio kao o gotovoj stvari...

Mondo

Komentari