DRAMA NA OSTRVU, POKETINO ODLAZI IZ TOTENHEMA, MENJA GA ALEGRI! Argentinac čeka otkaz Solskjeru, pa da preuzme Junajted!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DRAMA NA OSTRVU, POKETINO ODLAZI IZ TOTENHEMA, MENJA GA ALEGRI! Argentinac čeka otkaz Solskjeru, pa da preuzme Junajted!

MasinmilijanoNije tajna čime je Argentinac nezadovoljan. Igrači koji su bili na spisku da napuste klub, poput Eriksena, Rouza i još par fudbalera su ostali, jednostavno, kako kaže, agenda svih u svlačionici nije ista i to je razbilo jedinstvo unutar ekipe.

Sada to treba izgraditi ponovo, ali nema vremena. Naime, "Pevci" su već počeli da osećaju letnje turbulencije na početku sezone, nalaze se na sedmom mestu, samo dve pobede u šest mečeva.

Na to se nadovezala eliminacija iz Liga kupa od četvrtoligaša Kolčestera. U Ligi šampiona ispustili su pobedu u Atini protiv Olimpijakosa, sve to je Poketina deprimiralo i on razmišlja da posle pet godina napusti severni London.

Letos je imao nekoliko ponuda, Juventus ga je želeo, ranije se pre povratka Zidana pominjao kao rešenje za Real. Poketino će moći da bira, prva velika klupa koja bi se otvorila verovatno bi bila njegova.

Postoji varijanta da Argentinac posle odlaska sačeka Junajted, ako Solskjer izgubi poverenje. "Đavoli" se nadaju da bi Eriksen sledio svog trenera i stigao kao slobodan igrač na "Old Traford", a pokušali bi da kupe Kejna. To je, jasno, nemoguća misija, pošto Danijel Levi traži oko 270 miliona evra za kapitena Engleske.

Ali, Levi ima navodno zamenu za Poketina. U pitanju je Maks Alegri koji je dovođen u vezu sa Realom, ali on bi radije u PL. Zbog toga posle odlaska iz Juventusa ubrzano uči engleski kako bi spremno dočekao šansu.

Alegri je recimo prošle godine odbio Real, ali i Arsenal, dok je, kako se priča bio mnogo raspoloženiji da preuzme Totenhem u kome vidi stabilnost.

Hoće li priča biti zaokružena videćemo, svakako da Poketino neće dobiti otkaz, ali kažu da je u takvom raspoloženju da će ga eventualni kiksevi protiv Sautemptona i Brajtona do pauze naterati da ode. Takođe, u Ligi šampiona, Totenhem dočekuje ekipu Bajerna.

Sportske.net

Komentari