E, OD OVOGA BRIDE OBRAZI! NAVIJAČI ČELSIJA STALI UZ ABRAMOVIČA, ZALEPILI ŠAMARČINU ENGLESKOJ! Tuhel besan, za njega je to neprihvatljivo!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • E, OD OVOGA BRIDE OBRAZI! NAVIJAČI ČELSIJA STALI UZ ABRAMOVIČA, ZALEPILI ŠAMARČINU ENGLESKOJ! Tuhel besan, za njega je to neprihvatljivo!

Dok se na ostalim stadionima Premijer lige prolamao jednominutni aplauz podrške Ukrajini, navijači Česija koji su došli da prate svoje ljubimce na Terf Mur stadionu u Barnliju, skandirali su ime Romana Abramoviča.

To se nije dopalo menadžeru plavaca Tomasu Tuhelu koji smatra da su fanovi izabrali pogrešan trenutak da odaju poštovanje doskorašnjem vlasniku koji je od kluba napravio evrposkog giganta.

- Nije bio trenutak da se to uradi. Ako pokazujemo solidarnost, pokazujemo solidarnost i to bi trebalo zajedno da radimo. Svi zajedno kleknemo (u borbi protiv rasizma). Ako neka važna osoba iz našeg kluba ili drugog kluba nažalost umre, mi minutom ćutanja pokažemo poštovanje, to nije trenutak za slanje drugih poruka. Mi to radimo pošto smo to mi, pokazujemo poštovanje kao klub i potrebno je da se naši navijači posvete minutu aplauza - rekao je Tuhel za Skaj.

Čelsi je inače bio ubedljiv i slavio sa 4:0 golovima Risa, Pulišića i dvostrukog strelca Haverca.

Roman Abramovič je u sredu saopštio da prodaje Čelsi posle pretnji koje su se čule iz Parlamenta Velike Britanije da će na njega biti primenjene sankcije zbog bliskosti sa ruskim političkim vrhom.

Novosti

Komentari