ERIKSEN IMA NOVI KLUB, NIJE REAL, NITI JUVENTUS! Transfer u PSŽ izvestan, "pevci" mu nude 12 milona godišnje!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ERIKSEN IMA NOVI KLUB, NIJE REAL, NITI JUVENTUS! Transfer u PSŽ izvestan, "pevci" mu nude 12 milona godišnje!

Jedan od igrača koji će biti u fokusu transfer zbivanja, bez ikakve dileme je Kristian Eriksen. Nakon što ga Totenhem prošlog leta nije prodao, Danac je ušao u zadnju godinu ugovora i jasno je da će ili otići besplatno na leto ili će ga viceprvaci Evrope utržiti ovog meseca.

Procenjuje se da će ga za 20-ak miliona evra pustiti, čime bi barem malo zaradili na igraču od kojeg su planirali uzeti višestruko veći iznos.

Prema najnovijim informacijama, trku za Eriksenom predove PSŽ i Inter. Parižani mu nude tri puta veću platu nego što je ima u Londonu. Bogati šeici nude mu ugovor na pet godina i 12 miliona evra po sezoni.

Sky Sport prenosi da je prvog dana prelaznog roka i Inter poslao upit na adresu agenta Eriksena, uz ponudu da su ga voljni dovesti na leto. U međuvremenu će na Meaci pokušati reštii situaciju s Arturom Vidalom koji ima spor s Barselonom, a na leto bi dodali Eriksena kao glavnu kariku. Doduše, veliko je pitanje ostaje li se njemu u Totenhemu još šest meseci, kao i to je li mu Inter uopšte primamljiva destinacija.

Danski internacionalac je ove sezone upisao 23 nastupa za Sparse, postigavši tri gola i tri asistencije.

Eriksen je odigrao 300 mečeva za Sparse u svim takmičenjima otkako im se pridružio iz Ajaksa, postigavši 69 golova uz 89 asistencija. Nema sumnje da će postati legenda kluba.

Ipak, Eriksen bi bio sjajan posao za Neroazure s obzirom na to da su neki njihovi vezni igrači povređni.


Komentari