(FOTO) BARSA HOĆE SRPSKOG BISERA, KATALONICI UBEĐENI DA JE ON NOVI ĆAVI! Srbija mora po svaku cenu da ga privoli da igra za Orlove!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) BARSA HOĆE SRPSKOG BISERA, KATALONICI UBEĐENI DA JE ON NOVI ĆAVI! Srbija mora po svaku cenu da ga privoli da igra za Orlove!

Pre samo dva dana Lazar Samardžić je debitovao za Hertu u Bundesligi, a već danas ga povezuju sa evropskim velikanima, a trku trenutno vodi - Barselona?! U pitanju je momak rođen 24. februara 2002. godine, u Berlinu, ali kao što mu i prezime otkriva - srpskog porekla.

Ipak, Lazar je igrao za sve mlađe kategorije nemačke reprezentacije, i to ni manje ni više sa "desetkom" na leđima, jer mu je upravo to i prirodna pozicija. U pitanju je centralni vezni fudbaler, ofanzivnih karakteristika, trenutno procenjen na tek 450.000 evra, po specijalizovanom portalu Transfer market.

Ono što je najvažnije, Lazar Samardžić još uvek nije debitovao za A selekciju "Pancera", tako da pravno gledano, FS Srbije još uvek može da ga preotme, mada je tako nešto teško ostvarivo, jer je proveo čitav život u Berlinu, prošao je školu Herte, a sa našom zemljom povezuju ga koreni i ime i prezime

SD

Komentari