(FOTO) BEŠIKTAŠ HOĆE SADIKA, MOŽE LI PATIZAN ODBITI TURSKE MILIONE?! Istanbulski crni orlovi prate i Boaćija!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • (FOTO) BEŠIKTAŠ HOĆE SADIKA, MOŽE LI PATIZAN ODBITI TURSKE MILIONE?! Istanbulski crni orlovi prate i Boaćija!

Interesovanje za fudbalera Partizana Umara Sadika ne jenjava, a nizu klubova pridružio se i jedan turski. Kako pišu turski mediji, slavni istanbulski Bešiktaš zainteresovan je za najboljeg strelca Partizana ove sezone.

Partizan je tokom zime odbio mogućnost da proda Sadika, Napoliju za sumu od 10.000.000 evra u nadi da će možda već na leto zaraditi još više.

Naravno, pandemija je stopirala čitav svet i oborila cene fudbalera na tržištu, međutim jak adut beogradskog tima jeste činjenica da je Sadik potpisao novi trogodišnji ugovor sa “crno-belima”. Istanbulski “crni orlovi” prate igre i Erika Boaćija, fudbalera Olimpije koji se takođe nalazi na radaru Partizana.

U Humskoj uveliko razmišljaju kako pronaći finansijska sredstva za budžet u narednoj sezoni, pa će prodaja nekog od najskupljih igrača biti prioritet. Celu priču treba uzeti sa rezervom, jer turski mediji često idu metodom nagađanja nego što zaista imaju proverene informacije. Igrajući na tri fronta, Sadik je postigao 16 golova i zabeležio 13 asistencija.

Objektiv

Komentari