(FOTO) BILIĆ HOĆE IVANOVIĆA, HRVAT NAREDIO UPRAVI DA MU DOVEDU SRBINA! Bane mu treba da uveže poslednju liniju VBA, Hrvat neće štedeti novac!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) BILIĆ HOĆE IVANOVIĆA, HRVAT NAREDIO UPRAVI DA MU DOVEDU SRBINA! Bane mu treba da uveže poslednju liniju VBA, Hrvat neće štedeti novac!

Popularni Bane će kako stvari stoje vrati iz Rusije u Premijer ligu. Pominjao se Everton, pominjao se Fulam, ali kako stvari stoje Ivanović će u redove novog prvoligaša Vest Bromvič Albiona.

Ovu vest objavio je ugledni britanski Telegraf koji se ne bavi neproverenim informacijama. Isti izvor navodi da je Slavenu Biliću potreban tako iskusan defanzivac da uveže poslednju liniju, za šta Hrvat neće štedeti novac.

Ono što ide naruku Banetu Ivanoviću jeste to što ga trener želi. Pritom, njih dvojica dolaze sa istog govornog područja, a tome ume da bude od velikog značaja prilikom odabira kluba, tako da...

Ukoliko bi prihvatio ponudu VBA bio bi to Banetov povratak u najjaču ligu posle tri godine. U prethodnom mandatu bio je devet godina u Čelsiju i stekao status klupske legende,

U svakom slučaju Branislav Ivanović nema još puno vremena da odluči o klubu u kome će da nastavi karijeru. Navijači Crvene zvezde su se nadali da bivši kapiten Orlova mogao da dođe na Marakanu i pomogne crveno-belima oko borbe za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona. Međutim, bili su to samo pusti snovi.

SD

Komentari