(FOTO) HOĆETE VLAHOVIĆA?! MOŽE, CENA JE 60 MILIONA EVRA! Srbina bi Atletiko, Roma i Milan, ali... MOGU LI DA PLATE NJEGOVE USLUGE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) HOĆETE VLAHOVIĆA?! MOŽE, CENA JE 60 MILIONA EVRA! Srbina bi Atletiko, Roma i Milan, ali... MOGU LI DA PLATE NJEGOVE USLUGE!

Dušan Vlahović je senzacija Kalča. Mladi fudbaler Fiorentine je sa 21. godinom zvezda Serije A. Ove sezone postigao je čak 15 golova koliko i Ibrahimović iz Milana, Insinje iz Napolija ili Martinez iz Intera.

Proteklog vikenda dva putza je zatresao mrežu Atalante što mu je omogućilo da se ponovo nađe u dielanom timu Serije A. Zato nikoga ne treba da čudi što se pola Evrope interesuje za srpskog reprezentativca

Vlasnik Fiorentine Roko Komiso svestan je kakvog igrača ima u timu i rešio je da Vlahović može da napusti klub ukoliko neko ponudi odgovorajuću cenu. Posle dosta razmišljanja Komiso je odlučio da razgovora o prodaji Vlahovića nema bez 60 miliona evra na stolu. Pa ko voli neka izvoli...

Za sada su najveće interesovanje pokazali Roma i Mila. Ali, Atletiko Madrid, Juventus i Liverpul su u prednosti, jer za njih cena koju traži Roko Komiso nije preveliki problem.

SD

Komentari