(FOTO) JOVIĆ I ZIDAN U ČETIRI OKA: SAD VIŠE NEMA DILEME SRBIN DOBIO JASNU PORUKU, moraće da opravda 60 miliona i zabija golove!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) JOVIĆ I ZIDAN U ČETIRI OKA: SAD VIŠE NEMA DILEME SRBIN DOBIO JASNU PORUKU, moraće da opravda 60 miliona i zabija golove!

Luka Jović nije otpisan u Realu. Srpski napadač koji je doveden iz Ajntrahta iz Franfurta za 60 miliona evra, nije uspeo da se dokaže, a onda je usledila teška povreda. Kako stvari stoje još uvek nije sve izgubljeno i postoje izgledi da mladi golgeter ostavi dublji trag u Madridu.

Sada portal 'Defensa sentral', koji je specijalizovan samo za dešavanja u Real Madridu', piše da je Zinedin Zidan obavio razgovor sa Lukom Jovićem koji se oporavlja od preloma kosti stopala.

- Zidan je u konstantnom kontaktu i u treningu sa igračima, jer želi da svlačionica ostane kompaktna zbog zajedničkog cilja: osvajanja titule kada sezone bude nastavljena. Luka Jović je bio poslednji fudbaler sa kojim je Zidan pričao. Kako ekskluzivno saznajemo, Francuz je prišao napadaču da bi mu pružio podršku i ulio samopouzdanje - pišu Španci.

Navedeno je da i klub i trener veruju u Luku i da mu poručuju da se ne osvrće ka glasinama koje ga odvode od kluba u neku drugu sredinu.

- Zidan želi da Jovića drži uključenim u sve i hteo je da mu kaže da mu veruje. On ga je uverio da će posle oporavka ponovo računati na njega.

SD

Komentari