(FOTO) JUVE SPREMA ŠUT KARTU ZA RONALDA U NAJBRUTALNIJEM TRANSFERU U ISTORIJI! Kristijano u PSŽ, Mbape u Staroj dami!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) JUVE SPREMA ŠUT KARTU ZA RONALDA U NAJBRUTALNIJEM TRANSFERU U ISTORIJI! Kristijano u PSŽ, Mbape u Staroj dami!

Činjenica da je oboleo od koronavirusa nije najveći problem u životu Kristijana Ronalda. Ministar sporta u vladi Republike Italije Vićenco Spadafora javno je kritikovao asa Juiventusa i optužio ga je da je prekršaio zdravstvene protokole koji vladaju u ovoj državi u momentu kada je sa Apenina otišao u Portugaliju kako bi se priključio svom nacionalnom timu.

Rolando je nedavno test pokazao prisustvo koronavirusa u telu, zbog čega je sjajni fudbaler morao da preskoči meč svoje reprezentacije protiv Švedske, a u međuvremenu se vratio i u Italiju. Ipak, prvu grešku u koracima, prema mišljenju Spadafora napravio je u momentu kada je otišao iz Italije, iako je bio u obavezi da bude u izlolaciji od momenta kada je utvrđeno da njegov klub Juventus ima dva člana obolela od koronavirusa.

– Mislim da je prekšio protokole. Ukoliko nije imao posebnu dozovolu zdrstvenih ustanova nije smeo da napusti izolaciju – otkrio je italijanski ministar sporta gostujući u emisiji na „Rai radio 1“.

A izgleda da je u vlada takva atmosfera da bi i Juventus voleo da se otarasi svoje najveće zvezde. Naime, prema saznanjima „Tutosporta“ tim iz Torina uveliko radi na velikom transferu i razmeni igrača u kojoj bi Portugalac otišao u redove PSŽ-a, dok bi u Italiju stigao Kilijan Mbape.

Italijani tvrde da bi celokupan posao bio vredan gotovo 400.000.000 evra što bi postao i najveći transfer u istoriji fudbala. Ronaldo ima ugovor sa Juventusom do kraja 2022. godine, a ovo nije prvi put da se spominje njegov odlazak u redove PSŽ-a. Ovako velika ponuda za Mbapea navodno je osmišljena kako bi Juve dobio trku sa Real Madridom u trci za verovatno najboljim mladim napadačem modernog fudbala

SD

Komentari