(FOTO) KRAJ ZA MATIĆA U JUNAJTEDU, KONTE INSISTIRA DA DOĐE U INTER! Transfer već u januaru, HOĆE LI SE U PRIČU UMEŠATI I JUVENTUS!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) KRAJ ZA MATIĆA U JUNAJTEDU, KONTE INSISTIRA DA DOĐE U INTER! Transfer već u januaru, HOĆE LI SE U PRIČU UMEŠATI I JUVENTUS!

Nemanja Matić potupno je pao u drugi planu ovoj sezoni kod Ole Gunar Solskjera u Mančester Junajtedu i već je postalo jasno da neće produžiti ugovor sa Crvenim đavolima koji mu ističe narednog leta. Tokom letnjeg prelaznog roka su Matića selili u nekoliko klubova, a sada se sve više priča o tome da će promeniti sredinu.

Ponovo je i aktuelizovana priča da će naredna Matićeva destinacija biti Italija i to već u zimskom prelaznom roku, a navodno je dirketor Intera Bepe Marota upravo srpskog vezistu označio kao jednu od glavnih meta pošto je i pre dve godine kao direktor Juventusa hteo da dovede Matića. Sada ima i adut više na svojoj strani, pošto trener Intera Antonio Konte ima veoma visoko mišljenje o Matiću sa kojim je sarađivao u Čelsiju i osvojio titulu u Premijer ligi.

Podsetimo, Matić je prošlog leta povezivan sa brojnim klubovima, pa tako i sa Juventusom! Da li će "stara dama" pokvariti posao rivalu iz Milana ostaje da se vidi!

Teleks.info/Mediji

Komentari