(FOTO) LUKA, NA ČEMU SI TI?! JOVIĆ ODBIO NAPOLI, NE ZADOVOLJAVA NJEGOVE AMBICIJE! Majstore, tu je igrao Maradona, a tebi je draža klupa za rezerve!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) LUKA, NA ČEMU SI TI?! JOVIĆ ODBIO NAPOLI, NE ZADOVOLJAVA NJEGOVE AMBICIJE! Majstore, tu je igrao Maradona, a tebi je draža klupa za rezerve!

Luka Jović odbija mogućnost da pređe u Napoli. Srpski napadač iz Real madrida smatra da velikan sa juga Italije ne zadovoljava njegove ambicije.

Lokalni mediji iz Napulja kao glavni razlog takvom razmišljanju prenose jer momak iz Bijeljine želi da igra u Ligi šampiona i naredne sezone.

Kako je Napoli, pre pauze zbog koronavirusa, tek na šestom mestu, sa devet bodova manje od četvrtoplasirane Atalante, a ispred je i Roma sa šest više, jasno je koliko težak posao ima ekipa sa San Paola.

Jovićev menadžer Falji Ramadani preneo je čelnicima Napolija, predsedniku Aureliju De Laurentisu i direktoru Kristijanu Đuntoliju, želje svog klijenta.

Napoli ima plan da Jovića dovede na pozajmicu sa pravom otkupa, a Real da ga pusti u Italiju, ali da se u sav posao ubaci opcija povratka u Madrid ukoliko to bude hteo jednog dana.

Za Jovića su interesovanje pokazali još Arsenal, Čelsi, Totenhem i Borusija iz Dortmunda.

SD

Komentari