(FOTO) MARADONA DIGAO NA NOGE I BRAZIL I ARGENTINU! BIĆU UZ NJEGA DO SMRTI, on je moj prijatelj, veliki fudbaler i nije kriv ni za šta!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • (FOTO) MARADONA DIGAO NA NOGE I BRAZIL I ARGENTINU! BIĆU UZ NJEGA DO SMRTI, on je moj prijatelj, veliki fudbaler i nije kriv ni za šta!

Legendarni Dijego Armando Maradona rešio je da uradi ono što Argentinci obično ne rade za Brazilce. Kada je čuo da je čuveni Ronalidnjo završio u zatvoru Maradona je izašao u medije sa željom da javno brani velikog asa.

“Tužan sam zbog svega što se dogodilo Ronaldinju. Pa, ljudi, nema on ama baš nikakve veze sa kriminalom, samo je išao iz poslovnih razloga u Paragvaj! Jedina njegova greška je… što je svima bio i ostao idol. Ronaldinjo je moj veliki prijatelj i ja ću uz njega biti do smrti!”, rekao je Maradona Slavni brazilski as je pre dva meseca uhapšen u Paragvaju, nedugo po sletanju avionom, jer je utvrđeno da je imao falsifikovan pasoš te zemlje. U zatvoru je Ronaldinjo proveo 32 dana, a sada je u kućnom pritvoru u luksuznom hotelu u Asunsionu, gde čeka nastavak suđenja.

Osvrnuo se Maradona kratko i na pandemiju koronavirusa te posledice koje će ekonomija i svet sporta trpeti.

“Ekonomija više neće biti ista. Čelnici država moraće puno raditi kako bismo izgurali krizu. Srećom, Argentina ima sjajne čelnike za koje sam uveren da će dobro odraditi posao”, zaključio je Maradona.

Objektiv.rs

Komentari