(FOTO) MILAN SPREMIO 80 MILIONA ZA LUKU JOVIĆA I NIKOLU MILENKOVIĆA! Rosoneri veruju da će uz ovu dvojicu Srba povratiti stari sjaj!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) MILAN SPREMIO 80 MILIONA ZA LUKU JOVIĆA I NIKOLU MILENKOVIĆA! Rosoneri veruju da će uz ovu dvojicu Srba povratiti stari sjaj!

Slavni italijanski klub spreman da izdvoji ogroman novac, čak 80.000.000 evra kako bi ovog leta doveo dvojicu mladih igrača iz Srbije.

Nijedan srpski fudbaler do sada nije igrao za Milan, a od sledeće sezone čak dvojica bi mogla da ponesu crveno-crni dres. Luka Jović i Nikola Milenković prioriteti su za upravu slavnog kluba ovog leta, pišu italijanski mediji. Za kupovinu njih dvojice trebalo bi izdvojiti čak 80.000.000 evra.

Luka Jović već mesecima figurira kao fudbaler kojeg Milan jednostavno mora da dovede. Prvo je bilo priče oko pozajmice, ali predsednik Real Florentino Pereze o tome neće ni da razgovara. Kako sada stvari stoje, Milan će morati da izdvoji 50.000.000 evra za Jovićevo dovođenje što je deset miliona manje od sume koliko ga je "kraljevski klub" platio Ajntrahtu.

Sa druge strane, "roso-neri" žele da pojačaju odbranu, a njihov izbor je još jedan Srbin, Nikola Milenković iz Fjorentine. Mladi defanzivac ima cenu u Evropi i ona nikako ne može da ide ispod 30.000.000 evra. Baš toliko je prošlog leta nudio Atletiko iz Madrida, ali je klub iz Firence odbio Dijega Simeonea. Posle korone, klubovi nemaju finansijsku moć kao ranije i Fjorentina će morati da pristane na smanjenje cene.

Generalni direktor Milana Ivan Gazidis trebalo bi u narednih nekoliko nedelja potvrdi dolazak Nemca Ralfa Ragnika na mesto trenera. Baš njegova želja su Srbi Luka Jović i Nikola Milenković, koji bi se po godinama savršeno uklopili sa starosedeocima Donarumom, Romanjolijem, Ernandezom i Benaserom. Bila bi to mlada ekipa sa ozbiljnom perspektivom.

SD

Komentari