(FOTO) MOŽE LI ZVEZDA POBEDITI RUSKI ZENIT! Bane Ivanović dobio ponudu da produži ugovor još godinu dana, ŠANSA CRVENO-BELIH JE...

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (FOTO) MOŽE LI ZVEZDA POBEDITI RUSKI ZENIT! Bane Ivanović dobio ponudu da produži ugovor još godinu dana, ŠANSA CRVENO-BELIH JE...

Kako prenose ruski mediji defanzivac Zenita Branislav Ivanović ostaće u klubu i naredne sezone uprkos činjenici što mu na kraju ove ističe ugovor. Navodi se se će srpskom as biti ponuđen ugovor na još jednu sezonu, tačnije do leta 2021. godine.

Bivši fudbaler Zenita i čovek koga u Rusiji nazivaju fudbalskim ekspertom, Sergej Gerasimec, ima svoje informacije vezano za Zenit i Ivanovića. I on kaže da bi Bane voleo da potpiše produžetak ugovora na dve godine, a da mu se nudi ugovor na godinu dana.

- Mislim da će se dogovoriti sa Branislavom Ivanovićem. On želi ugovor na dve godine, a ponuđena mu je još jedna godina. Po mom mišljenju, Ivanović još može da odigra dve sezone u ruskom šampionatu - rekao je Gerasimec.

Ivanović igra za Zenit od 2017. godine, odigrao je 86 mečeva za tim i dao je sedam golova.

Podsetimo, u vezu sa Zvezdom dovodio se u kapiten Orlova Aleksandar Kolarov, a priče oko njegovog dolaska u crveno-beli tabor pojačale su se posle informacije da je Roma pred bankrotom!

Komentari