(FOTO) NEJMAR SLAVIO 28. ROĐENDAN U DRUŠTVU BRUTALNE SRPKINJE! Bilo je tu još devojaka, ali... HOĆE LI BRAZILAC BITI SRPSKI ZET?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (FOTO) NEJMAR SLAVIO 28. ROĐENDAN U DRUŠTVU BRUTALNE SRPKINJE! Bilo je tu još devojaka, ali... HOĆE LI BRAZILAC BITI SRPSKI ZET?!

Najskuplji fudbaler sveta i prva zvezda Pari sen Žermena Nejmar, u sredu je proslavio 28. rođendan. Žurku brazilskog reprezentativca uveličao je veliki broj atraktivnih devojaka, ali je među njima samo jedna bila

Ona je tom prilikom otkrila da je Brazilca upoznala slučajno i da je Nejmar potpuno drugačiji od onoga što se priča.

- Sasvim slučajno smo se upoznali, preko zajedničkog prijatelja, u decembru 2018. godine. Bila sam na stadionu, a on je tada postigao gol i rastužio me, jer sam vatrena navijačica Crvene Zvezde. Nije nadmen kao što se priča, moram da se pohvalim - prva sam mu čestitala od mnogobrojnih gostiju. Stajala sam blizu ulaza kad je on došao, jer je kasnije, stigao je posle svih gostiju - rekla je Aleksandra Morača.

Odmah su krenule priče da je ova lepotica u vezi sa najskupljim fudbalerom sveta.

- Da ima nešto između nas, zašto bih krila?! Trenutno sam, posle godinu i po dana slobodna, dišem punim plućima, uživam u slobodi - otkrila je Aleksandra.

Nejmara su, inače, ranije povezivali sa Sorajom Vučelić, dok je Aleksandra domaćoj javnosti poznata iz spota MC Stojana za numeru "Sto posto".

SD

Komentari