(FOTO) OVO JE JUVENTUSOV TIM, TO NEMA NIKO U EVROPI, Sve osim pehara LŠ je neuspeh, titula i kup Italije se podrazumevaju!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) OVO JE JUVENTUSOV TIM, TO NEMA NIKO U EVROPI, Sve osim pehara LŠ je neuspeh, titula i kup Italije se podrazumevaju!

Tim Juventusa u novoj 2019/20 sezoni biće paklen i teško ko u Italiji će moći da mu se suprotstavi! Štaviše, ekipa “stare dame” biće glavni favorit i za osvajanje lige šampiona!

Podsetimo, Juventus je potpisao De Lihta za 67.5 miliona funti, a u Torino su stigli

Aaron Ramzi i Adrien Rabiot. Uz starosedioce ekipa Juventusa je paklena.

Evo kako već sada izgleda ekipa sa kojom će Juventus pokušati da osvoji sve što se može osvojiti i u Italiji i u Evropi i svetu.

Idemo redom! Od golmana tu su Ščešni, Bufon, Perin, Ispred njih na poziciji štopera su De Liht, Kjelini, Bonuči, Demiral, Rugani.

Bekovske pozicije pokrivaju Sandro, Kanselo, Pelegrini i Sciglio. Ispred njih, zaduženi za kreaciju, su Miralem Pjanić, Rabio, Emre Kan, Matuidi, Bentakur i Kedira! Iza špiceva je Remzi, a na jednoj strani napada su Košta i Dibala, a na drugoj Bernadeski i Kvadrado.

Špic je posebna priča! Tu su Ronaldo, Mandžukić, Iguain i Kin.


Istina, teško će svi ovi fudbaleri ostati na okupu jer će Juventus mnoge prodati, ali roster “stare dame” je zaista zastrašujući!

Teleks.info/Mediji


Komentari