(FOTO) “RANJAVANJE KOVAČEVIĆA”! SAMO ZVEZDA I ENGLEZ ERBNIŠIR JAVNO STALI uz legendu! Policija: To je pokušaj ubistva! Mediji: Neko je poslao poruku!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) “RANJAVANJE KOVAČEVIĆA”! SAMO ZVEZDA I ENGLEZ ERBNIŠIR JAVNO STALI uz legendu! Policija: To je pokušaj ubistva! Mediji: Neko je poslao poruku!

Fudbalski klub Crvena zvezda i jedan britanski fudbaler dali podršku nekadašnjem velikom sportisti

Vest o pucnjavi na Darka Kovačevića (46) ostavila je svet u šoku. Noć kada se napad dogodio u Atini, ispred kuće nekadašnjeg fudbalera Zvezde, Real Sosijedada, Olimpijakosa, Šefilda, Juventusa i Lacija svi mediji su preneli informaciju. Dan posle prospavane noći svi su na oprezu jer za ovakve stvari moraju da postoje razlozi, a o njima mnogo, za sada, ne znaju ni grčki policajci, tužioci i novinari.

Svi sa kojima je sarađivao voleli su Darka. Bio je ponekad prgav, bio je uvek svoj, a najvažnije od svega bio je igrač kakvog je publika rado gledala. Svako je želeo na neki način da se oglasi, pa makar to bilo i u davanju podrške iako ne znamo da li je nešto zgrešio ili ne.

Fudbalski klub Crvena zvezda, u kom je izgradio ime i otisnuo se u inostranstvo, dao je Kovačeviću podršku preko društvenih mreža i ispod fotografije svog bivšeg igrača napisao: "Uz tebe smo".

Jedan od retkih fudbalera koji su dali podršku Kovačeviću u ovim teškim vremenima je engleski fudbaler Met Derbišir (33), koji je igrao u Olimpijakosu kada je Darko bio funkcioner. On je na Instagram storiju postavio Kovačevićevu sliku u dresu tima iz Pireja i na njoj napisao: "Užasna vest, brate. Brz oporavak".


Policija čitav slučaj tretira kao pokušaj ubistva jer je Kovačević uspeo ranjen da pobegne. Automobil je zapaljen u luci u pitanju je "Smart".

I dalje nisu poznati do kraja motivi, istraga je započeta, saslušan je i sam Kovačević koji je navodno negirao da ima bilo kakve neprijatelje.

Još vesti govore da je Darko pao na zemlju, ali je ranjen uspeo da pobegne, napadači nisu krenuli za njim.

Ono što je preneop portal enikos.gr je da je navodno napadač rekao da je ovo upozorenje Kovačeviću.

Srpska fudbalska legenda je posle kraja velike karijere bio direktor Olimpijakosa, ranije i skaut kluba, kratko boravio u Srbiji u FSS, a sada se vratio u Atinu.

Nije u životnoj opasnosti i to je najvažnije. Videćemo šta će reći istraga policije.

Novosti.rs

Komentari