(FOTO/VIDEO) BARSA DALA BOGATSTVO ZA NOVO ČUDO OD DETETA, milioni lete kao u filmovima, poslednji minuti PRELAZNOG ROKA U EVROPI!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (FOTO/VIDEO) BARSA DALA BOGATSTVO ZA NOVO ČUDO OD DETETA, milioni lete kao u filmovima, poslednji minuti PRELAZNOG ROKA U EVROPI!

Prelazni rok bliži se samom kraju, a u Nemačkoj je već završen. Osvrnut ćemo se na ono što se upravo dešava.

Konopljanka u Šahtjoru! Veliko ime za ovaj klub, potpisan je trogodišnji ugovor, Jevhen dolazi iz Šalkea, ali nije poznato za koju sumu. Zvanično je promovisan, izabrao je prilično zanimljivu odevnu kombinaciju.

Nije imao mnogo prostora Bazel za oklevanje posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona, oboren je rekord Švajcarske sa 6.500.000 evra! To je suma za koju dolazi Erik Ramires iz Baije, u pitanju je pozajmica a obaveznim otkupom, Baija će imati i 5 posto od narednog transfera.

Barselona je dala pet miliona evra za 16-godišnjaka iz Las Palmasa po imenu Pedri! Mnogi se nadaju da će se tek dobro upamtiti ovo ime, a on će ostati na Kanarima do kraja sezone i kaliti se.

Bombastično je promovisao Fenerbahče Luisa Gustava! Brazilac je došao iz Marseja, transfer je vredan 6.5 miliona evra, a novi ugovor potpisao je do 2023. godine. Oprostio se i Marsej, jednim od lepših pogodaka.

Sport.ba

Komentari