FRKA U BAJERNU! NIKO KOVAČ PRESELIO LEGENDU KLUBA NA KLUPU! Miler za sada ćuti, ali…HRVAT PREDNOST DAO KUTINJU!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • FRKA U BAJERNU! NIKO KOVAČ PRESELIO LEGENDU KLUBA NA KLUPU! Miler za sada ćuti, ali…HRVAT PREDNOST DAO KUTINJU!

Treću utakmicu zaredom Tomas Miler ostao je na klupi Bajerna, a slavnom ofenzivcu isto bi se moglo dogoditi i u sledećm meču na gostovanju u Londonu protiv Totenhema.

Mnogi su zabrinuti statusom legende Bajerna i nemačke reprezentacije kod Nike Kovača, a javnost je nakon poslednje utakmice protiv Paderborna pokušao umiriti sportski direktor Hasan Salihamidžić.

"U sezoni imamo više od 50 utakmica, Tomas dobro podnosi sve ovo i sigurno će dobiti priliku. Reč je o velikom profesionalcu".

Oko odluke Nike Kovača da prednost ispred Milera da Kurtinju, oglasio se i legendarni bivši igrač Bajerna Đovani Elber. Elber smatra da je reakcija Milera koji nije želeo dodatno podizati tenzije zbog nezadovoljstva, odlika pravog profesionalca.

''Sjajna stvar za Bajern je što je Tomas miran, opušten i vidim da i dalje ima odličan smisao za humor. U sebi je verojatno ljut, ali ne dopušta da to pokaže. Zabavlja se, pozitivan je i oduševio me zbog toga. Nedavno je šaljivac Toma zabio Zvezdi gol u Ligi šampiona. To je ono što treba pokazati treneru, dokazati mu da je i dalje živ, da je tu'', kaže Elber koji je uveren da je konkurencija u ekiopi vrhunska stvar za Bajern.

Elber smatra da je prava konkurencija dobitna stvar za Bayern

''Najvažnije je da su obojica željni igre. Tomas je dugo u Bajernu, ali ne može reći: 'U klubu sam već 15 godina, neka mladi igrač igra, ja ću dobiti priliku.' Ne, Thomas želi pokazati da je tu. Bajern u takvom odnosu snaga može biti samo pobednik.''

Elbera je Kutinjo oduševio.

''Upoznao sam ga, odličan je dečko. Još mu malo treba da dođe u punu formu, ali jako je blizu. Skroman je i s obje noge čvrsto na zemlji. Na taj način pokazao je saigračima da želi biti jedan od njih. Nije došao u Bajern kako bi uzeo novac i kako bi se što pre vratio u Barselonu. Želi nešto ostaviti u Minhenu'', kaže Elber.

Elber je također dodao da Kutinju još uvek treba vremena za igranje kako bi bio na vrhunskoj razini, ali on tamo stiže.


Komentari