GRČKA POLICIJA PRONAŠLA KLJUČNI TRAG KOJI ĆE JE DOVESTI DO NAPADAČA NA KOVAČEVIĆA! Po svemu sudeći iza svega stoji srpska mafija!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GRČKA POLICIJA PRONAŠLA KLJUČNI TRAG KOJI ĆE JE DOVESTI DO NAPADAČA NA KOVAČEVIĆA! Po svemu sudeći iza svega stoji srpska mafija!

Bivši srpski fudbaler Darko Kovačević preživio je atentat u predgrađu Atine. Nemile scene dogodile su se u utorak navečer u naselju Gilfada kada je nepoznati počinitelj pokušao ubiti bivšeg napadača Juventusa i Real Sociedada ispred kuće.

Kovačević je bio u automobilu kada se napadač dovezao do njega. Izašao je iz auta i zatim prišao vozilu, ali je Kovačević u poslednji tren uspio reagovati i leći što mu je verovatno spasilo život. Tom prilikom, prema pisanju medija, Kovačević je upucan u nogu.

Mediji iz Grčke otkrivaju da je policija došla do ključnih detalja ovog napada koji bacaju potpuno novo svetlo na čitav slučaj!

Istražioci, naime, veruju, tvrde Grci, da napad na fudbalera nema veze s fudbalom.

Darko je, prenosi i Kurir pisanja iz Grčke, sudjelovao u jednoj tuči u beogradskom restoranu dok je još bio direktor srpskog fudbalskog saveza. Taj detalj, navodno, predstavlja polaznu tačku u istrazi.

Ono što posebno upada u oči je i način na koji je napad izvršen: "Krađa automobila, zamena tablica i kasnije njihovo paljenje predstavljaju potpis srpske mafije po čemu su poznati širom sveta”.

Upravo tako je izgledao napad na Kovačevića pa postoje ozbiljne naznake da je to delo srpske mafije."

Kovačević se u međuvremenu javio na Instagramu i poručio da nije konfliktna ličnost, da nemada ih neprijatelje i nikada nije ni imao. “Uvijek sam bio sportaš, porodičan sam čovek i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje čine moj život."

Grčka policija nije zvanično saopštila šta je bio motiv napada na nekadašnjeg golgetera, a grčki mediji prenose da je jedan deo istrage fokusiran na to da li je Kovačević bio umešan u sumnjive poslove. Postoji mogućnost i da je čuveni fudbaler bio žrtva ucene, zbog čega se proveravaju i njegove novčane transakcije.

Detalji napada na Kovačevića jasno ukazuju na to da je atentator iskusan kriminalac. Automobil "smart" kojim je napadač pobegao pronađen je iste večeri zapaljen 700 metara od mesta događaja. U njemu su pronađeni i ostaci pištolja iz kojeg je pucano na Kovačevića.

- Pucano je na njega iz neposredne blizine. Da je neko hteo da ga pogodi, to bi i učinio. Verovatnije je da je cilj bio da mu se pošalje poruka upozorenja. Očigledno je reč o profesionalcu, jer je posle napada zapalio automobil. Oružje je ostavio u "smartu", ali kako je reč o pištolju načinjenom uglavnom od plastike, on je izgoreo i male su šanse da će na osnovu njega moći da se utvrdi nešto - kaže stručnjak za bezbednost.

Mediji/Teleks.info

Komentari