GRUJIĆ ČEKA LIVERPUL, AJNTRAHT JE REZERVNA OPCIJA! Povremeni Orao biće tražena roba u predstojećem prelaznom roku!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GRUJIĆ ČEKA LIVERPUL, AJNTRAHT JE REZERVNA OPCIJA! Povremeni Orao biće tražena roba u predstojećem prelaznom roku!

Marko Grujić, fudbaler Liverpula na pozajmici u Herti, sa nestrpljenjem čeka povratak na teren, ali i prelazni rok u kojem će očigledno biti tražena roba.

“Ne znam kada će se nastaviti Bundesliga. Verujem da ljudi iz Fudbalskog saveza Nemačke predano rade i razmatraju najbolja moguća rešenja po pitanju povratka na teren. Nadam se da će se prvenstvo nastaviti što pre. Sa ushićenjem očekujemo njihovu odluku, koja će se znati u narednih par dana”, rekao je Grujić za Sport klub

Tokom prinudne pauze vezni igrač ponikao u Crvenoj zvezdi postao je tema nemačkih medija jer se u javnosti pojavila informacija da Ajntraht već duže vreme prati njegove igre.

“Video sam da su mediji objavili tu vest. Prerano je u ovom trenutku bilo šta govoriti jer još nije završena ni sezona. Videćemo kakva će situacija biti sa Liverpulom. Ono što sada mogu da kažem je da je Ajntraht igrao jako lep fudbal proteklih par godina. Reč je o timu koji igra dosta atraktivan fudbal, uz to imao bih par igrača iz Srbije za saigrače, što bi mi eventualni odlazak i prilagođavanje olakšalo, ali videćemo šta će se desiti ovog leta”, zaključio je Grujić.

Nova.rs

Komentari