GRUJIĆ POJAČAO VIŠESTRUKOG PRVAKA EVROPE I STALNOG UČESNIKA LIGE ŠAMPIONA! Sa Enfilda na Dragao - SREĆNO MARKO!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • GRUJIĆ POJAČAO VIŠESTRUKOG PRVAKA EVROPE I STALNOG UČESNIKA LIGE ŠAMPIONA! Sa Enfilda na Dragao - SREĆNO MARKO!

Marko Grujić, srpski reprezentativac i vezista Liverpula, karijeru će nastaviti u Portu, čije će boje braniti do kraja sezone na pozajmici.

Sa Enfilda na Dragao, dan po isteku najčudnijeg letnjeg prelaznog roka. U smiraj fudbalske pijace bilo je različitih informacija povodom Marka Grujića…

Najpre se javio Verder i činilo se da se vraća u Bundesligu, gde je dve sezone igrao za Hertu, ali Liverpul je hteo da pregovara o prodaji, ne i o pozajmici. Zato se nije preselio u Bremen.

Ipak, očito je došlo do preokreta u redovima engleskog šampiona i Grujić ide na pozajmicu u Porto, javio je portugalski “Rekord”.

Iako je letnji prelazni rok završen u “Ligama petice”, u Portugalu još traje, kao i po pravilima FIFA do 25. oktobra, pa neće biti prepreka da srpski vezista promeni sredinu.

Grujić bi novim saigračima trebalo da se pridruži po završetku reprezentativne pauze, jer je deo reprezentacije Srbije koja u četvrtak (20.45) gostuje Norveškoj u polufinalu baraža plej-ofa Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

Sa Portom će igrati Ligu šampiona i boriti se za titulu državnog prvaka.

Nova.rs

Komentari